• Voor 16 uur besteld = morgen in huis
  • Standaard 3 Maanden Garantie & Levenslange Service
  • Niet goed? geld terug garantie

Nintendo Switch Consoles 2e hands 

Probeer deze demo's gratis op de Nintendo Switch!

Op zoek naar iets nieuws om te spelen op de Nintendo Switch?

Er zijn een hoop gratis demo's beschikbaar in de Nintendo eShop, zodat je games kunt proberen voordat je ze koopt. Bij sommige demo's kun je een game zelfs vanaf het begin spelen en je voortgang overdragen naar de volledige game!

Daarnaast zijn er vele gratis te starten* games beschikbaar, alsook gratis software die exclusief beschikbaar is voor Nintendo Switch Online-leden.

Nintendo Switch Games

Nintendo Switch Accessoires

De Nintendo Switch is revolutionair! Dankzij zijn uniek design kan je de console aansluiten op je tv maar evengoed meenemen in de wagen, in de trein of op reis. Je hebt de kracht van een console in je handen. Het knappe HD beeldscherm en de optie om Legend of Zelda of Super Mario waar je ook bent te spelen is natte droom van veel gamers.

De Joy-Con Controllers maken van de Nintendo Switch de verdiende opvolger van de Nintendo Wii. Ze maken gebruik van bewegingssensoren, liggen – ondanks hun grootte – lekker in de handen en zijn zo veelzijdig dat elke Joy-Con een controller op zich is. Wanneer je een Switch koopt, krijg je dus meteen twee controllers.

Webwinkel Keurmerk