• Voor 16 uur besteld = morgen in huis
  • Standaard 3 Maanden Garantie & Levenslange Service
  • Niet goed? geld terug garantie

GEBRUIKTE PLAYSTATION 4 CONSOLES MET DE SERVICE VAN NIEUW !

PLAYSTATION 4 BUNDELS

POPULAIRE GAMES 

OVERZICHT VAN ALLE PS4 GAMES ? KLIK HIER

SONY DUALSHOCK 4 CONTROLLERS

 

PlayStation 4 Slim

 

Ervaar een slankere, kleinere PS4 met geweldige gamepower.

De interne architectuur van de nieuwe PS4 slim is vernieuwd, waardoor het volume met meer dan 30% is verminderd ten opzichte van de vorige modellen en hij respectievelijk 25% en 16% minder weegt ten opzichte van het eerste (CUH-1000) en de tweede (CUH- 1200) model. De PS4 Slim is ook energiezuiniger met 34% en 28% minder stroomverbruik.

Nieuw design

De PlayStation 4 Slim neemt het schuine design van de vorige modellen over met enkelen nieuwe designelementen. De hoeken zijn nu afgerond, waardoor de console een zachtere uitstraling heeft. Het nieuwe eenvoudige design, afgewerkt met een glanzend PlayStation symbool in het midden van het bovenoppervlak, komt tot zijn recht op elke locatie.

PlayStation 4 Pro

 

Voor de eerste keer in de geschiedenis van PlayStation wordt een krachtiger systeem geïntroduceerd in het midden van de levenscyclus. De PlayStation 4 Pro levert een verbeterde visuele game-ervaring en ondersteuning voor 4K resoluties via grafische rendering of upscaling.

Dankzij een nieuwe CPU en GPU, kunnen de graphics in spellen met veel meer details en een ongekende visuele precisie weergegeven worden. Als je over een 4K televisie beschikt, kan je van alle PS4 titels genieten in een hogere kwaliteit, dankzij 4K upscaling en snellere of stabielere framerates. Daarnaast ondersteunt de PS4 Pro 4K videoweergave van video streaming services, zoals Netflix en YouTube. Je hoeft echter geen nieuwe 4K televisie aan te schaffen om te genieten van de verbeterde gameplayervaringen op de PS4 Pro. Op je HDTV levert het systeem 1080p-resoluties voor alle PS4 games en hogere of stabielere framerates voor de titels die dit ondersteunen.

 

AANBEVOLEN PRODUCTEN

UPDATE: OOK BINKY'S GAMEPLAY WIL MÉÉR GAAN VERDUURZAMEN!

Tegenwoordig beschikken bijna alle apparaten over een HDMI ingang, en krijgen we bij ieder apparaat die een HDMI ingang heeft een HDMI-kabel. Wij willen alvast voorop lopen wat betreft verduurzamen daarom leveren wij per 01-01-2022 Geen HDMI-kabel meer mee bij een spelcomputer, Daardoor hoeven wij de prijs niet door te berekenen aan de klant voor een HDMI-kabel. Dit scheelt u weer geld en helpt u mee aan een beter milieu. Wilt u nu toch een HDMI-kabel? Tijdens het bestellen van uw spelcomputer kunt u alsnog tegen kleine vergoeding een HDMI-kabel mee bestellen 

Keurmerk webwinkel