Playstation 4 Games

Op dit moment is het enorm druk! hierdoor kan uw bestelling langer duren dan dat u van ons gewent bent.

De levertijd kan 1 tot 2 dagen langer duren

Onze excuses voor dit ongemak

Populaire Game Genres

Race Games

Adventure Games

Platform Games 

Shooters

Fighting Games

Alle PS4 Games

PlayStation Plus-games november 2021: PS Plus-leden krijgen drie PSVR-games extra

De PlayStation VR-headset is vijf jaar oud. Sony viert dit door PS Plus-leden extra PSVR-games cadeau te doen. Naast de standaard line-up van PlayStation Plus-games, ontvangen abonnees nog eens drie VR-games extra, wat het totale aantal gratis games naar zes brengt.

 

 

Sony heeft dit nieuws bekendgemaakt in een recent bericht op de officiële PlayStation Blog. Het bedrijf zegt daarbij dat het de extra games weggeeft om "dit PSVR-mijlpaal te vieren" en als "extra bedankje aan PlayStation-fans". "Vanaf november krijgen PlayStation Plus-leden drie bonus PSVR-games, zonder extra kosten."

 

Het is nog niet bekend om welke drie games het gaat. Waarschijnlijk horen we hier meer over naarmate november dichterbij komt. De PS Plus-games worden doorgaans aan het einde van de vorige maand bekendgemaakt door Sony.

 

In het blogbericht onthult Sony de vijf populairste games op het platform wereldwijd. De resultaten zijn echter niet bepaald schokkend te noemen. Het gaat namelijk om Rec Room, Beat Saber, PlayStation VR Worlds, The Elder Scrolls V: Skyrim VR en Resident Evil 7: Biohazard.

Extra Controller nodig?

Keurmerk webwinkel