Reparatie Stickdrift

Playstation 4 Dualshock 4 Controller Reparatie

Controllers & driften: wat is het probleem en wat zijn de oplossingen?

Een van de grootste irritatiepunten bij gamers is een controller die dingen doet die hij niet hoort te doen. Het begon met de PS4- en Xbox One controllers en werd echt groot nieuws toen de Nintendo Switch’s Joy-Con controllers massaal een eigen leven gingen lijden. Helaas blijkt nu ook de Xbox Elite controller en de controller van Sony’s nieuwste console, de Playstation 5 te kampen te hebben met hetzelfde probleem. Maar steeds meer mensen beginnen de laatste tijd last te krijgen van het drift mankement.

 

Controllers die driften komen steeds vaker voor

Al jarenlang horen we dus al geluiden over de driftproblemen. Jij doet niks maar jouw scherm beweegt ‘spontaan’ heel langzaam van de ene kant naar de andere kant. Of je karakter gaat gewoon een stukje wandelen, terwijl jij hem of haar dat niet hebt opgedragen.

 

Wat is de oplossing van het probleem?

En dan is er de vraag of je er zelf wat wat aan moet doen? Wat is het risico als je zelf gaat sleutelen aan je controller? En kan dit wel bij alle controllers? Moet jij als gamer zelf wel de oplossing gaan zoeken voor controllers die driften? 

Wat zijn de kosten?

Vervangen van 1 analoge stick €19,99

Vervangen van 2 analoge sticks €24,99 

Prijzen zijn inclusief BTW en kalibreren van de controller 

Wij kunnen uw controller weer fixen 

Heeft uw Ps4 controller last van drift? dit kunnen wij in de meeste gevallen verhelpen door nieuwe 3D analoge sticks te solderen.

Op de reparatie ontvangt u ook 3 maanden garantie en no cure no pay

 

Wilt u graag uw controller laten repareren stuur dan via onderstaand contactformulier een bericht en dan nemen wij z.s.m. contact met u op! 

Adresgegevens:

Binky's Gameplay B.V.
MEESTER VOORTMANSTRAAT 38
8433 ML HAULERWIJK